Om os

Elektro er et af de få rådgivere der er specialiseret indenfor stærkstrøm, og derfor kan vi dække dette fagområde meget bredt lige fra højspændingsanlæg, som er et af vores kerneområder, til SCADA- og SRO- systemer.

Vi er den sikre partner i arbejdet med grøn omstilling til offshore vindkraft, hybridanlæg samt brintproduktion.

Vi leverer specialistviden til udfordrende opgaver, beregninger, kontrakter etc. og vi har dygtige tekniske projektledere der kan drive større opgaver.

Vores kunder bygger havvindmølleparker i hele verden, driver el-infrastrukturen i forskellige lande eller er ansvarlige for kritisk forsyning til produktionsanlæg, hospitaler og lignende.

Om

Kasper Skov Brokøb

(+45) 30275054
ksb@elektro-aps.dk

MSc. i Electric Power Systems fra DTU Lyngby.

Kasper arbejder som faglig konsulent udover den daglige drift og ledelse af Elektro.

Kasper har som stærkstrømsingeniør arbejdet med kabler, systemstudier, transformerstationer, SCADA og havvind siden 2012. Arbejdede for DONG Energy Wind Power og senere Ørsted igennem 7 år.

Siden etablering af elektro i 2019 har Kasper arbejdet som uafhængig konsulent for førende spillere indenfor offshore vind og infrastruktur.

Erfaring med havvindmølleparker både udvikling og strategi, men også offshore arbejde fra commissioning til troubleshooting i driften.

  • Ligevægt i CAPEX og OPEX -> “Cost of energy” (eller “LEC”)
  • O&M strategier
  • Transformerstationer – offshore and onshore substations
  • Balance of plant
  • Kraftkabel specialist
  • International erfaring fra projekter i Europa, APAC og Nordamerika

Gert Hally

(+45) 53695594
gha@elektro-aps.dk

Ba. E.E. – Københavns Teknikum
CEEMM – Certified European Expert Maintenance Management
Elektrikker og el-installatør

Gert har mange års erfaring indenfor el- og automatik-branchen samt OT-cybersecurity.

Gert har senest arbejdet hos Rambøll som Chief project manger  med store internationale projekter indenfor elinfrastrutur og elproduktion samt OT cybersecurity. Lead specialist i SCADA operations hos Ørsted, med fokus på driften og vedligeholdet af vindmøllerne. Opbyggede en sund afdeling med de rigtige kompetencer til driften.

Derudover har Gert arbejdet som eldriftleder på Amager forbrænding i mere end 7 år.  Amager forbrænding producerer strøm og fjernvarme til Københavnsområdet, “som eldriftleder er du det der på moderne dansk hedder “head of asset managment” udover de daglige opgaver med driften af elsystemet, alle kontrolsystemerne. Høj tilgængelighed til gavn for ejerne og ikke mindst forbrugerne” .

  • Projektudvikling
  • Drift og vedligehold
  • SCADA
  • OT – Cybersecurity

God kollega nr. 3

Ny kollega på vej – kig gerne forbi snart og se hvem det er!

 

Vi har brug for dig!

Vi er et stærkt faglig team med gode udviklingsmuligheder, og er altid interesserede i at snakke med en mulig ny kollega.

Motto: “Mindre djøf og mere teknik

UNESCO Verdenarvspartner

Elektro ApS støtter lokalsamfundet og er en Stevns Klint UNESCO World Heritage Partner.

“Stevns Klint is a UNESCO World Heritage Site, because it is the best place in the world to witness traces of the asteroid that hit the Earth 66 million years ago. The asteroid wiped out more than half of all life on the planet – including the dinosaurs.

As well as being a World Heritage Site, Stevns Klint also boasts totally unique nature, where you can experience both beauty and ruggedness at close quarters.”

Klik her for at see Stevn Klints vidunderlige natur, du kan også se en fantastisk drone-video fra siden.